Saknad

Ibland kan man sakna någon sådär fruktansvärt mycket så man inte vet riktigt hur man ska kunna fortsätta dagarna. Det har inte hänt mig så många gånger. Men just nu är det så.
Sådär så att jag känner mig halv, som något fattas. Någon har tagit bort en del av min kropp som gör att varje gång jag tar ett andetag är det lite jobbigare än vad det borde vara, varje gång mitt hjärta ska slå så känns det lite extra eftersom det måste arbeta lite hårdare för det fattas en bit. Jag brukar inte uppleva att saknad kan göra en fysiskt utmattad, göra ont. Jag vaknade flera gånger igår natt för att det var för jobbigt att sova, det var tomt och ensamt och jag kände det till och med när jag sov.
Idag lät jag det gå ut över alldeles för många. Det var inte min mening. Jag orkar bara inte, jag är för slut. För halv och trasig. Det blir nog bättre, det blir oftast det.
Jag hoppas det går fort...



Dagens låt; Rammstein - Amour

Kommentarer
Postat av: Jonpa

mjo..man undrar ju hur glinen har råd med bensin i dessa dagar.

mm..skum i huvudet blir man. jätteskum :P

2005-09-03 @ 11:15:41
URL: http://www.masens.blogg.se
Postat av: Jonpa

haha! tror du att det är så? Bortskämda snorungar är dom iaf. Usch! vad säger du, ska vi göra en raid bland ludvikas vespor och typ hälla äppelsaft i tanken på dom eller nåt?

2005-09-03 @ 15:35:59
URL: http://www.masens.blogg.se
Postat av: Jonpa

låter bra! men häll inte i några alkoholhaltiga vätskor. det är slöseri :P

2005-09-04 @ 10:41:05
URL: http://www.masens.blogg.se
Postat av: marina

jag hoppas att nan saknar mig sadar mycket som du saknar nan.. nu nar jag ar borta och fortjanar att saknas menar jag. ;)

2005-09-04 @ 19:48:06
URL: http://niiina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0