Tillbaka

Efter mycket om och men och krångel är nu allt fixat.
Min dator är nu försedd med ett mycket fint trådlöst nätverk och skrivaren är kopplad till min nya router istället för datorn. Om den nu bara hade ett vettigt batteri skulle jag vara mycket mobil.
Men man kan ju inte få allt här i livet.

Förbannat

Min dator har flippat, ändrat lösenordet till windows på något sätt och nu kan jag inte komma in.
Ganska deprimerande eftersom det var rpecis när jag skulle koppla in min nya fina router, en trådlös sådan. Med Printserv, som jag inhandlat bara för att göra mig själv lite glad.
Nu är jag bara arg.
Patrik håller på att ordna något kodknäckarprogram. Men det första vi hittade funkade inte, eftersom min dtor har något emot att boota från CDrom. Håller tummarna för nästa.

Skulle ju gå ut ikväll, nu är jag allt annat än pepp. Trött som bara den är jag, trots att jag blev tvungen att ta en powernap på en timme mitt på dagen. Jag vet inte jag. Får se hur det blir.
Löser sig bara problemet med datorn så blir jag nog glad igen.
Kan inte formatera den, har bilder som jag inte hunnit bränna ut på skiva som jag inte vill förlora. Dumt av mig att tro att en enmånadsintervall på brännandet skulle räcka. Men det har jag lärt mig nu.

Dagens låt

Är egentligen Håkan Hellström - Kär i en Ängel, men eftersom den inte släppts som musikvideo än får jag erbjuda ett annat mästerverk från den nya skivan För sent för Edelweiss


Håkan Hellström - För en lång lång tid

Ljuset

Sitter här och tittar på när det blir ljust.
Imorgon kommer det inte alls vara ljust ute vid den här tiden, för natten mellan lördag och söndag förlorar vi en timme.

Kommer våren nu?

Ledig helg... ungefär

Ja, då var det dags för min lediga helg. Om det nu kan räknas som det eftersm jag jobbar stängning fredag och öppnar måndag. Inte direkt tid över för annat än det vanliga. Tvätt, städ och katter. Kanske handla lite.
Kanske lite utgång på lördag men med tanke på att jag måste vända mitt dygn och därför inte sover inatt så kommer jag nog inte vara den som är mest på g imorgon. Men en stund kanske.

Appropå katter är de jobbiga som bara den just nu.
Den stora och mellan klarar inte av att leka som vanliga katter utan måste få det att verka som den andra hoppar på dem av ren illvilja. Den lilla har börjat tigga mat med högljudda jamanden. Ibland roar hon sig dock med att hetsa upp den andra två. Det är underbart när de gör detta på nätterna.
Som om inte våra grannar hatar oss tillräckligt ändå, kanske dags att skaffa hus på landet?

Är trött som bara den men planerar att ta en riktigt kall dusch när jag inte kan hålla ögonen öppna längre.
Ibland funkar sånt.


Less? Jag? Nääää..

Gissa vad, jag sitter på jobbet igen. Verkar klockan vara efter ett? Ja, nu igen. Hur gick det till? Jag vet inte, för det är väl omöjligt att inte hinna med de femhundra nya sakerna jag ska göra varje kväll? Ja, så kan det inte vara... Nej, bitter är jag inte.

Lite mer intressanta saker, läste precis på baksidan av min fina snusdosa. Läste för första gången varningstexten, den lyder såhär; "Denna tobaksvara KAN skada din hälsa och är beroendeframkallande". Den kan alltså skada min hälsa, det är inte alls säkert. Oj, vad avskräckt jag blir. Verkligen, måste genast sluta.
Varför kan de inte hota oss också, så där spännande som de gör på cigarettpaketen. Jag vill också höra att jag kommer få dö en lång och plågsam död. Det skulle muntra upp mig lite tror jag.

Såg förresten Juno härom dagen. Den var precis lika bra som alla säger att den är. Visst, lite moralkaka här och var men den är ju trots allt gjord i USA. Men dialogen är precis lika härlig som det sas, och parallelerna som dragits till Ghost World kan jag absolut hålla med om. Om du inte sett den, se den! (Om du inte råkar ha samma usla filmsmak som min kära sambo, men det är näst intill omöjligt).



Klösmöbel

Pratade med DHL nyss. Imorgon kommer katternas nya fina klösmöbel. Köpte det på Tradera för 850, hur billigt som helst. Ett liknande på en djuraffär går på över 2000. Så jag känner mig som fyndnissen nummer ett. Var på väg till fel adress bara, men det är fixat nu.
Killen som bor i min gamla lägenhet hade nog blivit en smula chockad om ett gigantiskt klösträd hade ramlat in hos honom.
Så snart det kommer ska det inredas på garderoberna utanför toaletten så har de ett litet paradis där.


image110
Jag ska ha den grå färgen


Dock är jag lite grinig för att jag inte kommer på hur man kopplar in en skrivare i en router. Verkar ju inte finnas något uttag på skrivaren som går att para hop med min router. Men ska undersöka saken vidare så fort jag orkar.
Men jag är rätt lat av mig.

Fick tillbaka min cykel i alla fall, glad var jag. Lagom till aftonbladets vädersida lovat mig vår. Perfekt.

Mitt i natten

Ja, sitter framför datorn på jobbet och väntar på att Patrik ska komma tillbaka till Uppsala så jag slipper gå i den här iskylan. Hade jag kunnat cykla hade det inte alls känts lika jobbigt men hänvisar till föregåendeinlägg och svär återigen över min fastighetsskötare.
Får i alla fall tillbaka cykeln imorgon vid tolv. De har den inlåst i ett förråd i ett av husen. Var det verkligen nödvändigt att flytta cykeln från ett cykelställt för att ställa in den i ett förråd? Jag orkar inte ens fundera på det onödiga och tidsödslande i det. Men de måste väl ha något att göra förutom att trakassera sina hyresgäster.

Funderar på att räkna ut hur mycket av min tid jag egentligen spenderar på jobbet.
Känns som jag aldrig är hemma just nu, men det är väl okej. Lite tråkigt att inte få kela med katterna bara. De är mest bitra på mig för jag är hemma så lite, men de har ju alltid Patrik och ibland även Alexis.

Bara två stängingar kvar till min lediga helg. Jobbar dock stängning fredag och öppning måndag, känns aldig riktigt som en helg då. Speciellt inte fetersom jag fram tills för en vecka sedan trodde att jag var ledig på måndagen. Sen visade det sig att 31 mars bara inte blivit utlagt på schemat. Suck och stön. Jag hade planerat lite resande men det är väl bara ta sig i kragen, bita ihop och joibba sina tio-elva timmar.
Man ska icke klaga, jag får ju (knappt) betalt.

Godnatt kära blogg.

Ungefär som en tegelsten

Råkade bli utgång igår. Mitt huvud känns nu som en tegelsten.
Men det går väl över när jag ska plågas på jobbet. Dit jag nu måste gå eftersom de inte kan ge tillbaka min cykel förrän imorgon. Idioter.

Men jag hade trevligt igår, effektivaste planering av utgång som någonsin gjorts. Men det blir lätt så när det är jag och Amanda som ska göra stan osäker. Eller vi gjorde Williams osäkert.
Läskiga militärer var det som hängde där också. Skumma var de.
Aj, dags för en ny panodil. Suck....

Gör mig lycklig nu

Så var ännu en dag förbi (ja, snart i alla fall).
Saker hann hända fast jag inte gick upp förrän klocka ett. Men det förtjänade jag, kom trots allt inte hem förrän vid sex i morse efter en påhälsning i Sunnersta när jag äntligen kom från jobbet. Vilket för övrigt var 02.00. Tjihu...

I alla fall,
det mesta med dagen har vart bra.
Jag och Patrik tog oss en tur til ONOFF som har någon oerhört spännande lagerrnsning och fyndade lite.
Patrik inhandlade (äntligen!) en tv, 40" LCD. Här ska kollas på fotboll! Äntligen får vi användning för de svindyra canal+-kanalerna vi betalar för varje månad. Snygg är den också, det var mitt enda krav för att den skulle få bo i "mitt" vardagsrum. Imorgon får vi hem den.. wiiiiie.

image108

Jag gjorde ett litet minifynd och införskaffade mig äntligen den där multiskrivaren jag planerat att ökpa i typ.. 4 år nu. Men nu är den inhandlad och till ett överkomligt pris. Har dessutom, såklart, köpt fotopapper eftersom den mest kommer användas till att skriva ut kort. Jag har ju en kärlek till min digitalkamera som inte överraskar många.

image109

Vi hann även med att shoppa hem lite mat så nu slipper jag svälta ytterligare en dag. Började bl lite tröttsamt att leva på popcorn och cashewnötter som legat i skåpet i sisådär tre månader.
När vi kom hem kom dock den mindre roliga överraskningen att idioterna som jag hyr av forslat bort min cykel. Jag hade för fan satt en lapp med namn och adress på den. Men ändå tog de den. Så nu blir det till att gå till jobbet tills jag lyckats få tag på puckot som tagit den och fått tillbaka den. De ska allt få köra tillbaka den igen. Tjuvar är vad de är! Jag som redan tyckte det här stället var uselt, nu blev jag bara än mer motiverad att hitta ett nytt hem. Synd att lägenheten är så förbannat fräsh bara.
Jag kmmer sakna mina kylar som är gömda bakom skåpluckor för att inte tala om den undangömda diskmaskinen. Men men.. det tar väl ändå ett tag innan jag hittar något annat.

Eftersom min blogg är mitt nya beroende har jag gått så långt att jag lagt till mig på bloggkartan, kanske börjar bli dags att skaffa en hobby nu?

Det blir inte bättre

Jonna har återigen försett mig med en bra lista

Dagens låt: David Cassidy - Could it be forever (ni vet den som är med i teliareklamen, så grym!)
Dagens frisyr: Nyvaket, smutsigt och rufsigt
Dagens smink: Haha, nej, det händer inte så ofta just nu
Dagens klädsel: Boxershorts och sliten t-shirt
Dagens händelse: De kommer; ska ringa om Mollen, åka och kolla på TV och fylla på matförrådet igen
Dagens vill ha i allmänhet: Mer tid för att göra vad jag vill
Dagens materiella vill ha: Mitt nya klösträd som ska komma snart
Dagens beroende: Första snusen är redan inne
Dagens tråkigaste: Att det inte blev vår när det skulle, brrrrr
Dagens mat: Än så länge ingen alls, måste som sagt fylla på matförrådet (det ekar i kylen)
Dagens mående: Lagom seg lagom glad
Dagens kärlek: Myskatter som anfaller mysPatriks händer när han försöker sova
Dagens citat: "This is gonna be our golden cage of love" (sagt av Jen i DOOL när hon byggt klart buren hon ska hålla Shawn i)
Dagens dryck: Svartvinbärssaft
Dagens inte: Duscha (men det komemr) och värme
Dagens bästa inköp: Fortfarande inte gjort, har som sagt nyss vaknat
Dagens utflykt: Ska bli att åka och handla MAAAAT!

image107

Huvudvärk

Jag är rätt less på mitt jobb, ingen ovanligt där. Men jag är mest less på det för att sen vi knåpade ihop den nya stängningslitan för att få lite ordning på saker och ting så verkar det ändå bara vara jag som städar skiten ordentligt. I alla fall är det rätt uppenbart när det tar sån tid för mig att göra rent saker första kvällen jag jobbar men dagen efter inser jag att det går hur lätt som helst. Pekar ju på att det slarvas rätt mycket.
Nu ska jag göra ännu fler saker på kvällen och inser att min nya tid att gå hem 01.30 nog kommer hålla i sig. Men så är det, en halvtimme hit eller dit är inte så farligt, bara de ger mig betalt för det.
Man kan inte alltid lite på dem.

Äh, nu till något gladare.
Jag har efter mycket funderande kommit fram till att jag nog inte kan lämna tillbaka Mollen så han får nog bli permanent boende här hos oss. Måste dock fråga lite saker om hans beteende först så jag är säker på att han trivs här. För en del sasker han gör får mig att fundera.
Men Kim borde veta eftersom han har bott hemma hos henne.
Men jag hoppas att hon tycker han ska få stanna för han har stulit mitt hjärta helt och hållet.

image106

Gäsp ....

Jag är sliten nu, men bara två arbetsdagar kvar sen får jag en hel ledig dag innan det är dags för tre till.
Men det borde räcka, synd bara att jag måste stressa runt så mycket.
Ikväll ska jag städa massa småsaker på jobbet, sånt som ingen gör. Gjorde iofs mycket sånt igår också men idag har jag lite mer tid. Söndagar är bra dagar.
Får se om vi får lika tråkigt idag som igår.
Igår skickade jag hem den sista utom mig och Perra kloockan 19.
Inga större problem med det förutom att vi blev helt överkörda mellan 19 och 20 men vi överlevde.

Nej, fins ingen mat  det här huset,
så nu ska jag räda mitt sparkonto och bege mig på matjakt. Vill verkligen inte äta en hamburgare idag igen.
Bluärgh.

Det blev fel

Planerade försäljningen underskattade tydligens folk hamburgersug på långfredagen så vi har haft det lite galet under lunchen. Hade vi haft två personer mer hade vi säkert kunat sälja för fyratusen till. Sjukt stora ordrar. För er som har koll på sånt här har vi en snittcheck på 105 kronor mellan 12 och 13.
Jag hade det iaf relativt lugnt i DT, men nog mest för att min DT1a inte var allt för effektiv. Hrm... så jag hann packa allt hela tiden.

Nu har jag rast och sitter och kollar på reprisen av melodifestivalen, finalen. Jag tittade inte på den nämligen pga av mitt förakt för allt där svenska folket får vara med och rösta. Det brukar ju bara bli fel, hur hamnade annars Christer Sjögren, Frida och Nordman hamnade i finalen. Dessutom vet vi ju att varje år vinner det idraget som aftonbladet skrivit att det ska vinna. Ni är för lättpåverkade. Men, tillbaka till programmet. Har nu läst hela våren om denna fantastiska Björn, jag är tveksam och inte det minsta imponerad. Hur kan den här människan bli framröstad som roligare än Robert? Eller just ja, svenska folket, jag glömde.
Suck...

Nej, nu är det dags att släpa sig in på golvet igen.
4 timmar och 10 minuter kvar till jag får ge mig av.

En lång fredag (Good Friday)

Idag är den längsta dagen på året, sägs det. Alltså, inte rent vettigt utan med Jesus mått mätt. Jag jobbar ju trots allt med ett gäng LOare så man undrar ju om inte de har satt lite inflytande på mig?
I vilket fall var nog gårdagen (Maundy Thursday) den längsta dagen för mig, jobbade 6-18, eller egentligen 7-18 eftersom min klocka ställt om sig under natten. Jag vet inte hur den har gjort det förut vilket varje gång leder till att jag tror attklockan är en timme tidigare än vad den är, inte så bra när man ska jobba och konstigaste saken. Mindre roligt för R som fick ringa och stressa iväg mig till jobbet där jag i godan ro gick runt och skrotade hemma. P saknade mitt nr och fick ringa och väcka honom, sådär lagom efter den galna kvällen vi hade på onsdagen.
Appropå den så hade vi den eftersom MIa ska lämna oss, de är sorgligt. Hon kommer vara saknad men så kul för henne att komma på något hon vill göra. Jag är lite avis.

Nej, nu ska jag knalla iväg till jobbet så jag får i mig en EggMcMuffin innan dagen börjar.
Slurp.


Lite uttråkad

Jag har inget att göra men måste hålla mig vaken eftersom jag ska leka med folk ikväll.
Om inte annat så måste jag hämta mina nycklar av Bella och dessutom vill jag säga hejdå till Maria inan hon ger sig av för nya äventyr.

När jag har tråkigt och inte orkar starta The Sims så roar jag mig med att pilla i photoshop. Eftersom jag inte hade fantasi nog till en ny bloggdesign fick det bli det här:
    


Nu ska jag ... ja, vad ska man göra egentligen?

En tävling för alla

Desgina din blogg har en tävling där man kan vinna en premunation på en tidning, var med du också!

image103

Och glöm inte att kolla inte mer av den lysande bloggen som till slut fick mig att våga pilla med min bloggdesign.



När alla andra förbereder sig för påsk

Ja, alla jag känner (som inte jobbar på donken) pratar om påsk och ledighet och de ena på det andra. Ser fram emot att få ledigt några dagar, grattis säger jag. Jag jobbar hela påskhelgen och kommer inte se skymten av påskmat (okej, jag dör inte), utekvällar (jag dör inte av det heller) eller skön och slapp vila (det är det jag är mest avis på). Men jag är inte bitter.

Nej istället har jag ägnat min dag t ett tolvtimmarspass som innehöll roliga saler på en rekryteringsgrej jobbet hade. Sjukt kul, gillr vår nya ägare mer och mer. Skönt att saker görs på annat sätt en McOpCo. Inte massa stela kostymer, tjat om att vi får kalra oss med en halvfungerande restaurang osv. Det här kommer nog bli bra.
Imorgon bitti ska jag släpa mig till jobbet för att lära mig combon och sen assmöte. Helt okej, blir max sex timmar vilket är en lagom dag bland alla tiotimmarsdagar. Ska jag njuta av ledighet sen på eftermiddagen.

Annat att se fram emot är faktiskt att pappsen med systrar i släptåg kikar förbi på lördag, i alla fall en snabbis innan jag måste rusa vidare till jobbet. Men det är det lilla som gör en glad.


Nu dags att skölja ur hårfärgen ut håret, var tvungen att färga om eftersom den andra färgen var så usel så den släppte efter två tvättar. Nu är det Wella, brukar sitta som sten. Kliar som bara den i hårbotten i alla fall, bra tecken?

En dag avklarad - sju till kvar

Ja, så var måndagen över. Veckoarbete har jag gjort idag och kört skift och gjort tacos på kvällen.
Känner mig så duktig. Nu ska jag bara lära mig mer avancerade rätter så kan jag kanske till och med kallas vuxen?
Nej, det lär nog inte hända.

På kattfronten är det mesta lugnt, Astrid morrar bara ibland. Lite lagom, dock är jag tveksam till om hon och Mollen någonsin kan bli vänner. Det gör ont i hjärtat. Ska ringa HittaKatten på onsdag och prata med Kim om vad hon tror. Men nu ser det svårt ut att ha dem alla tre här.
Han som är så underbar, men Astrid måste gå först.

Nu dags att städa upp efter maten och se försöka sova.
Kan funka, men knappast.

image74
Min söt när hon var liten och snäll

Sömn vore bra

Har två snarkande katter brevid mig i soffan. Är faktiskt lite avundsjuk på dem. Vore trevligt värre att vara trött. Men dock är jag inte det minsta sömnig fast jag vart duktig och gått upp vettiga tider hela helgen. Bara för att jag måste upp tidigt imorgon. Ska göra veckoarbetet på jobbet, har gjort det förut men lite annorlunda nu så får väl se hur det blir.
Ska nog klara det, tycker ju faktiskt att det är kul att inventera, även om ingen tror mig när jag säger det :P

Får väl läsa klart min bok om kattpsykologi och försöka bli lite trött.
Astrid lär ju bli glad att jag går och lägger mig eftersom hon och jag då stänger in oss i sovrummet.

image102
SSSSnnnnaaark

Pyssel och knåp

Jag roar mig med att ändra i min blogg. Har inte kommit fram till hur man gör men man kan ju alltid testa. Eller?

Förutom det är det lite småkrig här hemma. Katterna är inte lyckligast men det blir bättre och bättre hela tiden. Astrid försöker fortfarande vara Lisa, jag tror det är någon sorts saknadsgrej. Zita förföljer Mollen var han än går hon tror nog att han är hennes Mamma. Mollen är väldigt nyfiken på vad som kan finnas på balkongen och försöker smit aut där. Dags att näta in den snart.
Men det går över förväntan. Mollen visar inget av det som vi blivit varnade för utan han är snarare en perfekt extramamma till Zita och blir Astrid bara lite trevligare ska det nog gå bra. En vecka kvar. Sen får vi se om han kommer stanna eller inte.
Han har stulit mitt hjärta i alla fall.

Imorgon börjar en åttadagarsperiod med jobb.
Men det går säkert snabbt, jag håller tummarna.

image100
Zita sover på soffan

image101
Mollen

Tre dagars ledighet

Så, sista dagen för ett tag avklarad.
Blev en lugn dag och en galen kväll. Sålöde sådär lagoma 2500 plus varje timme och köket var kanske inte det starkaste som världen sett. Men det ska fixas nu, hoppas jag. Annars ger jag upp. Men det blir ett senare problem.

Nu har jag förberett för morgondagen, byggt ihop den sista kattleksaken, satt ihop de två nya kattburarna, letat reda på Lisas koppel, packar ner en ren handduk till Astrid. Har även gömr undan maten eftersom Astrid inte får äta innan operation. Det är kanske den jobbigaste biten. Hon är inte alls glad utan vill ha mat hela tiden och Lisa ska vi inte ens tala om. (Var ju tvungen att ta undan hennes mat också). Lisa förföljer nhela tiden och tigger som hon alltid gör när hon inte får vräka i sig saker.
Men jag är bara glad att hon vill umgås med mig henne sista kväll här. Intalar mig i alla fall att det är det hon vill göra. Hrm...

Nej, nu måste jag försöker sova. Mamma hämtar mig 07.40 imorgon. Det kommer blir en lång dag.
Men den kommer vara alldeles alldeles underbar.


image95
Världens goaste katt - Lisa

Mycket som händer

Efter att allt stått väldigt stilla ett tag.
Mycket för min nya nykterhetsgrej kan jag tro (har för övrigt inte druckit på äver två veckor, nytt rekord). Ingen vill leka med mig om jag inte vill följa med ut och dricka öl, eller så kan det vara så att jag inte förösker hitta någon att leka med eftersom jag är totalt socialt handikappad utan alkohol i kroppen. Något av dem är det i alla fall.
Men den här veckan ska det ske lite saker i alla fall.

Tisdag;
Jobba stängning, med vetskapen om att en buss kommer med 70 personer ungefär samtidigt som alla går hem. Men vi är fyra som städar så överlever nog.

Onsdag;
En stängning till med vetskapen att jag måste vara tillbaka på jobbet tio timmar efter jag slutat. Men jag överlever.

Torsdag;
Jobba till kvart i åtta sen städa upp sorummet eftersom det ska vara Astrids återhämtningsrum under fredagen

Fredag;
Klockan 08.00 ska Astrid vara hos veterinären för kastrering, ID-märkning och vaccination.
Sen ska hon hem och installeras i sitt lugna uppvakningsrum. Och få henne att uppskatta att vara instängd kan bli svårt.
Runt halv fyra ska Lisa flytta hem till Johan igen eftersom vid klockan 17 ska vi vara i Enköping och hämta Zita. Dessutom följer då charmtrollet Mollen med, han ska pröva och bo här och går allt bra så blir han också medlem i vår familj.

Helgen blir dock lugn och ska för min del i alla fall ägnas åt snacksätande (man får äta sånt när man inte dricker massa onyttiga kalorier) och kelande med katterna.

Lite ledighet

Pju, galen dag idag.
Allt var lugnt på morgonkvisten, eller så lugnt det nu kan vara när man är två på golvet hela frukosten och säljer plus. Men vi överlevde. Fick hela min rast och allt var frid och fröjd. Rushe börjar  sent och precis när den drar igång krashar kaffemaskinen, jag börjar fixa. Ungefär en minut in i det lagandet dör milkshaken på combon och hysteri utbryter i min kassalinje. Nu börjar bilarna rulla in i DTn och vi väntar på GAPbuster.
Då passar kassaprintern på att lägga av i kassan. Jag kan bara ta kontanter i min kass aoch panik utbryter hos gästerna. På det så tar nu colan slut. En colabulk har inte för vana att ta slut. Den nya slangen ligger dessutom fastklämd under den nya bulken. Den är för övrigt fylld med 250 liter koncentrerad colasyrup. Ni vill inte ens veta vad det väger. Slang nummer ett som jag kan koppla in vill inte funka.
Ungefär nu när någon i kassan börjar skrika om väel eller något annat lika spännande osm kan betyda vad fan som helst känner jag för att bryta ihop.

Som tur var var en räddande ängel på restaurangen och löste de två problem jag inte kunde lösa.
Men jag förtjänar faktiskt min enda lediga dag den här veckan nu.
Det tycker jag.

Sen är det kaosstängningar i helgen som väntar. En ledig måndag och sen en tisdagkväll är jag tydligen kommer få 70 personer i en buss på besök lagom till alla slutar. Tjihu. Skjuta mig?


Nej, jag tänker på positiva saker, som att lillkatten snart flyttar in.
image92
Som att vi ida gäntligen fick tag på en fungerande dammsugare till ett vettigt pris.

Till att jag mot alla odds snart vart nykter i två veckor och därför sparat sjukt mycket pengar.
Heja Jenny.

Äntligen

Äntligen lite ledighet.
Två hela dagar, känns som det var hundra år sedan sista. Det är det iofs. Eller, nja. Men nio dagar på raken tär även om det ibland bara är fyra-femtimmars pass. Man blir trött. Och jag måste nu orka ta tag i mig själv, slita mig från datorn. Dusha eftersom jag luktar som en pommes.
Städa upp lägenheten eftersom den ser ut som ett katastrofområde.
Väcka Patrik så vi kan åka och köpa dammsugare och kattmat innan allt stänger eftersom det är söndag.
Hämta min ring på jobbet eftersom jag lyckades glömma den där.

Säkert är det en miljon saker till.
Men här sitter jag och spelar meningslösa spel på facebook.
Måste göra något åt mig själv.

Jag hade tänkt ge mig ut och promenera idag också, men svårt att bli motiverad när vädret är det tråkigaste i mannaminne. Blurägh...

RSS 2.0