Åka bort

Woho, imorgon åker jag till Shonna.
Lite semester, förhoppningsvis bättre väder där än här. Börjar ledsna på regnet. I och för sig är det en bra ursäkt för att sitta innen framför datorn och spela. Det är ju aldrig fel. Men kan vara skönt att göra nåt annat. Ja, så är fallet.

Sjukt kul ska jag ha iaf!

Skål!

Min sommatplåga

Ja, jag tror den är någr aår gammal. Men jag upptäckte den först nu. Jag är lite kär.
Den är så otroligt cheesy.


Uppsliten ur bloggdödens misär

Någonstans fick jag inspiration till att skriva här. Det kan ha vart det faktum att jag spillde vin på mitt tangentbord igår så jag måste f bort det gen omatt skriva mycket eller det kan helt enkelt var anågot helt annat. Vem vet.
På tv visar de en film om en liten pojke som tror han är marsian, jag dricker saft t ett gigantiskt glas och jag har slut på snus vilket kommer driva mig ner på stan betydligt tidigare än planerat. Jag skulle ha cyklat, men nu tänker jag inte ens göra det iförd min snygga regnponcho. Det är... för blött.

Nästa vecka åker jag tillbaka till underbara Dalfsen och älskade Shonna.
Kommer bli sjukt kul, ska bara på nåt magiskt sett lyckas låta bli pengarna jag lag tundan. Men jag kommer nog lyckas. Nästa steg är att hoppas att kronan inte sjunker så mycket att det inte räcker ändå för euron är värd så mycket mer. Det vore lite surt. Just nu får an inte ens 10euro för en hundring. Illa illa.... varför kan vi inte bara byta? Kronan är inte direkt en imponerande stark valuta som pundet, där kan man förstå att de vill ha kvar. Men seriöst... eller. Låt oss inte ge oss in där.

Nu ska jag ner på stan för att skaffa snus och äta med Latex.
Utan att ha startat varken Sims3 eller WoW idag. Jag är mycket stolt över mig själv.

Just det. Jag skulle ju visa er två videor också.



Jeff Buckley versionen



Rufus Wainwright versionen


SKÅL!

RSS 2.0