Attans...

Skulle logga in på min bilddagbok idag. Inte för att jag egentligen lägger upp bilder där längre men för att jag gillar att kolla på andras. Till min fasa har firefox tagit bort mitt sparade användarnamn och lösenord.
Det har vart sparat alltid, jag har inget som helst minne av vad något av dem är.
Och utan mitt användarnamn kan jag inte få tag på mitt lösenord.
Det är ondska, att anta att man ska kunna minnas alla sina olika inloggningar.
Jag har förlitat mig på firefox i flera år, den har räddat mig. Jag är hopplös annars.

Så nu är min bilddagbok död för alltid.
Så var det med det.
Från den positiva sidan så motiverade det ju mig till ett blogginlägg. Tjihu.

Snö snö snö

Jaha, nu passar det att snöa. Snö överallt. Vart var den snön när det skulle vara vinter?
Jag blir så less. Nu har det vart kallt länge nog och solen får gärna komma fram. Jag vill ha vår, sol och torra parkbänkar för folkölsdrickning. Men nej, då kommer vintern.
Tycker den som hittar på vädret är oerhört oförskämd.

Idag ska jag lyckas skaffa mitt gymkort, nu när Lisa avslöjat mig har jag inget val. Det är som när man ska sluta röka, man böraldrig berätta det för någon för då måste man ta tag i det. Vilket iofs är bra, min rygg dödar mig snart om jag inte gör något åt den. Och träning brukar funka. Men jag är ju så lat, vet inte hur det ska gå.
Men en ursäkt för att shoppa kläder är det ju. Måst eha träningsskor och en sport-BH. Så är väl inte världens undergång ändå. Får se om det blir använt bara, jag är ju inte känd för min ihållighet.

För mycket saker på To-Do listan, för lite ambitioner för att få något gjort.
Men i topp ligger väl ändå att fixa någonstans att bo. Verkar ju inte direkt gå framåt med bostadsrätt så just nu jagar vi hyresrätt, bara vi kommer härifrån så kan man lugna ner sig lite sen. Försökte ringa hyresvärden som alla syskonen bor hos men inget svar, får försöka ikväll igen. Mamma blir nog nljd om vi alla bor inom ett kvarter, och smidigt med kattvakt blir det också då.

Jaja, iväg mot jobbet.
Wrooom.

RSS 2.0