Frihet

Ibland händer saker som man inte alls planerat.
Igår sa jag upp mig från Donken, helt. Var inte vad jag tänkt men antagligen det bästa och just nu känns det rätt skönt.
Det enda är folket, de som man är van att träffa mer ä någon annan man känner som jag kanske kommer träffa en gång  ihalvåret nu. Jag vet, det går om man vill. Men jag är ingen hållakontaktenoptimist.
Finns nog ingt jag faktiskt är sämre på än att hålla kontakten med folk.
Pinsamt, jag vet. Och eftersom jag vet om det kanske det är något jag borde göra något åt.
Men med näst intill maniska tankar om att alla som umgås/känner mig och illar mig bara låtsas blir det lite jobbigt. Så jag låter andra hålla kontakten och visar de sig vara lika usla som jag... då är det tyvärr så.
En del kan man ju vara vän med för alltid. Även om man bara hörs varannat år.

Min nya dator är på intåg. 2/9 ska den skickas. Får hoppas att de är lika snabba som netonnet var och jag får den på förmiddagen den tredje. Skulle inte vara helt fel.
Sen behöver jag inte vara social, för då har jag en dator som klarar ALLT.
Tralalalaaaaa.

Saker som händer

Du har väl inte missat mig på bloggkoll?

Min värld förändras. Jag har insett att energin är på väg tillbaka, orken och glädjen.
Nu ska jag bara hålla kvar vid det här...
Appropå länken längst upp var det ett måste för att få "kontroll" över sin egen blogg, låter farligt. Men jag satsar.

I väntan på ny dator med mer möjlighet till mitt spelande så är min närvaro i denna internetbaserade värld rätt sporadisk. Förutom för spel på Xperteleven, så klart.

IKEA

Årets lyckligaste dag har inträffat, IKEA-katalogen 2009 damp ner i brevlådan idag.
Kan det finnas mer lycka? Nej, jag tror inte det. En liten ljuspunkt i min annars rätt irriterade tillvaro.

Beställde en dator idag också, för mycket mer pengar än vad jag har. Men vad gör man inte för att kunna spela WoW?
Ibland får man offra liet för sina hobbies helt enkelt. Har jag hört.
Egentligen har jag inga, min mor påstod för någon dag sen att jag antagligen skulle känna mig mindre håglös om jag hade något att göra. Hon föreslog träna. Jag tror det är hennes subtila sätt att säga att till och med hon tycker jag börjar bli lite väl fet nu. Vilket hon iofs har rätt i, men jag väntar ju fortfarande på att allt bara ska rasa av mig en morgon när jag vaknar. Funkar inte sånt?
TV-shop säger att det kan hända.

Rensade garderoben idag också, skänkte kläder till behövande.
Nu ska jag bara försöka hålla mig från att fylla upp den lika fort igen. Får se hur bra det går.

Nej, nu ska jag leta efter billiga datortillbehör (och absolut inte datatillbehör!)

Ja, jag lever

Efter telefonsamtalet jag fick av Lisa igår, som dock ledde till en mycket trevlig kväll, så tänkte jag bara sträcka upp en hand och berätta att jag lever. Min frånvaro från bloggen till trots. Jag har bara inget intressant att berätta.

Jag borde förstås ha skrivit om helgen i Holland, men går ändå inte att förklara hur trevligt jag har det när jag är där. Så blir bara massa superlativ och en rätt meningslös text ändå.
Jag kanske borde uppdatera hur det går på jobbet, men det vet jag knappt själv för jag är upptagen med att tänka på vad jag ska göra hela tiden.
Sen skulle jag ju dessutom kunna berätta om Patriks födelsedag i lördags men så mycket mer än whiskey till 4 på morgonen finns inte att säga där.
Så borde jag ju så klart uppdatera på hur det går med mitt WoWande. Men eftersom jag bara spelar en kväll i veckan ungefär så händer det inte ens så mycket där.

Nej, jag har nog inget att berätta.
Vilken tråkig människa jag är.

Söndagsblues

Åh, imorgon är det måndag. Då måste jag åka hem.
Varför går alltid dagarna så fort när jag är här? Det är som de vill retas med mig.

Det var nog allt just nu.

Arrived, safe and well

Så var jag då åter i mitt älskade Dalfsen. Jag applådera lite försynt när vi åkte över bron. Kändes skönt att vara tillbaka. Trots lite åka iväg ångest innan jag drog så inser jag nu att jag gjorde det bästa, var lite som att kommer hem efter en lång utlandsvistelse. Jag vet att det låter knäppt, att jag bara vart här en gång förut men trivs nästan obehaligt bra (om de orden nu går att kombinera).

Shonna kom och hämtade mig i Zwolle, slutet på resan. Var rätt less just då eftersom planet från Sverige vart 40 minter försenat. Vi stod vekrligen still på Arlanda i 30 minuter innan vi åkte. Höll på att bli galen, måste de ens släppa på oss på planet då. Såmanfår sitta där inklämd eftersom bälteslampan lyser.
Ibland blir jag bara riktigt less på SAS. Speciellt när de inte ens bjuder på något att äta. Har aldrig vart ute och flugit förut utan att ens få en macka och lite juice. Men nej, när det är svenskt då får man allt betala för en liten macka, 60 jefvla spänn. Arg var jag. Så nästa gång blir det KLM igen, när jag åkte med dem fick jag två sorters mackor. Det ni. Känn på den SAS.
Eftersom flyget var försenat så fick jag vänta till Zwolle innan mat, men det var de tvärt.v Här nere är BK mycket bättre än hemma, precis som Donken är myckt bättre hemma än här.
Skumt.

Jaja, nu ska jag umgås med Shonna istället för att skriva en hel novell.

Jag borde verkligen inte

Ja, sömn. Det va rnåt någon nämnde, någon gång för länge sen. Kommer dock inte riktigt ihåg vad det var bra till.
Någon som vet?
Är nog inget jag vill ägna mig åt i vilket fall.

Min semester har ju trots allt börjat. Från idag till tisdag.
Längsta jag någonsin haft tror jag. Måste vara rekord. Men vem behöver mer än fem dagar?

Om ca 12½ timme lyfter mitt plan till Holland, så härligt.
Har saknat min Shonna. Och Lycan fyller år också. Kommer bli en kul helg. Men det är det ju alltid när man är med Shonna.

Vad annat?
Spelar för fullt, all min lediga tid. Insåg för några minuter se att jag inte letat upp mitt pass för imorgon. Tjihu.
Men hittade det efter lagom mycket letande. Men blev lite orolig.
Nu spenderar jag min tid med att lyssna på folk som slåss och vänta på min syster som ska få leda mig på mina sista quests. Eftersom jag inte orkar jogga runt på måfå längre. Tänk om jag fick lika mycket motion som min karaktär.
Fan vilka benmuskler jag skulle ha.

Doing the macarena on your grave!

Varför har jag inte en städrobot?

Suck, vakna, sätta ner fötterna. Smuts.
Gå och duscha, komma ut ur duschen, kattsand.
Sätta sig vid datorn, titta på köksbänken, katastrof.

Jag är så less, mest på mig själv för att jag inte tar tag i det. Vi har påsar med glas och kartonger i över hela köket. Panten håller på att svämma över. Och ingen orkar göra något.
Enda som komer hjälpa är typ två dagars intesivt städande, men vem har tid med det?
Jag har inte lust, kraft eller ork.
Man borde ju dock passa på nu när det är uselt väder ute. Men jag ve thur det kommer bli.
Det står kvar här, det har det ju ändå gjort så länge.

Bluärgh...
Ge mig en städrobot. En sån man har i Sims, den är lysande.

Händelserikt

Ja, tiden rusar på.
Tredje dagen på GAME idag, och det känns som jag börjar få lite koll till slut. Måste bara få in kassan i huvudet så kommer det börja rulla på. Gillar det gör jag, känner att min krpp sakta men säkert börjar fungera normalt. Jag sover på nätterna och jag har tid att träffa människor även de dagar jag jobbar.

Men det där med sömn lär väl försvinna snart då jag igår, endast i undersökande syfte givevis, installerade WoW på min dator och nu börjar bli flrlorad. Kan knappt vänta tills jag kommer hem ikväll så jag kan fortsätta mina quest. Måste levla upp så det börja hända lite saker. Och förstå vad jag ska göra då, så klart. Men jag har en WoWbibel i levande format som hjälper mig och tur är väl det.

Insåg även nu när jag vaknade att på torsdag åker jag till Dalfsen igen, för att hälsa på min underbara Shonna. Tiden har bara flygit iväg den här sommaren. Helt galet. Måste alltså, tvätta, packa och kolla upp om jag kan checka in på internet innan torsdag. Men det ska nog gå.

Jag älskar när det händer saker.
Nu ska jag bara bl förbannat bra på mitt nya jobb så är jag nöjd sen.

RSS 2.0