Så gick det med det

Jag som skulle bli duktig och bli en effektiv och intressant bloggare. Eller i alla fall skriva ofta.
Det gick sådär när jag åkte ifrån min dator på kvällen den 25e. Efter att ha byggt världens största bilbana i två timmar, jag hoppas verkligen att de aldrig plockar ner den. Då kommer jag gråta.

Annars har inte mycket hänt, försöker desperat städa upp lägenheten inför festen. Känns som ett treveckors jobb med tanke på hur länge sen det var någon faktiskt tog tag i det här stället. Ska nog klara det, måste bara köpa skruvar till hyllorna så får jag ett  nytt ställe att göra av med allt strunt på.

Jo, just det.
Jag och tant Patrik har förlovat oss. Så nu är jag en sån där med ring. Har inte riktigt vant mig med den än. Brukar ju inte ha smycken.. men kommer nog över det. Glad är jag, ja.

Fortfarande ingen snö

Julafton har passerat och fortfarande inte så mycket som en snöflinga. Jag drömde att det snöade inatt. Det var bra.
Malin somnade i min säng igår, vaknade utan täcke och kudde, hon är en liten skurk. Märta hade dock flyttat sig från sin säng så jag snodde den, knarrade lite lskigt bara. Var kanske inte gjord för mig.
Men lite sömn fick jag i alla fall.

Ikväll bär det av mot Ludvika, min Patrik kommer och hämtar mig.
Det ska bli trevligt, får se om det blir utgång heller hur vi gör. Vet inte vilka av de jag känner som faktiskt fortfarande befinner sig i staden. Det visar på hur bra jag är på att hålla kontakten med folk. Hrm....

Fina julklappr igår i alla fall. Man märker att man börjar bli vuxen när man bara får praktiska saker. Sen vann jag femtio kronor på min julklappstrislott också. Inte fy skam, måste bara bestämma mig för vilka nya lotter jag ska använda pengarna till. Funderar på pyramid för att den är så skoj.
Eller så kanske jag ska köpa mig ett liv... kanske.

     

Julafton

Så var den då här, dagen alla barn drömmer om. Igår dog tyvärr jultomten på adventskalendern i tvn så misstänker att det int blir så spännande ändå. Har i och för sig inte sett dagens avsnitt och eftersom mina systrar verkar vara glada kanske det löste sig.

Vaknade i alla fall vid den härkiga tiden halv åtta i morse då Märta som sover i sängen över mig hittade sitt paket i strumpan. Att somna om har sedan vart omöjligt. Jag är så tacksam mot henne, verkligen.
Dagen känns ju annars väldigt julig med plusgrader och utan snö. Kanske kan låtsas som att blåsten som river i husväggarna är julig så känns det bättre.

image81


Nu ska jag äta frukost, duscha och bli julfin.
Sen får vi se när tomten kommer.

Minijulen

Igår var det julfirande hemma hos mamma. God mat och bra presenter och trevligt sällskap. Det är alltid mysigt. Rätt skönt är det dock att ha kunnat skära ner julfirandet till bara två stycken. När jag var mindre var det minst tre oftast fyra. Jag är inte sådär jätteförtjust i julen men firar eftersom jag har två underbara småsystrar som fortfarande tycker att det är otroligt roligt med jul.

Igår fick jag i alla fall bara bra saker, kanske den bästa julklappen någonsin av mitt Latex, hon känner mig allt för väl.
image76

Sedan den mest praktiska julklappen/födelsedagspresenten (fyller man nära jul blir det ofta så) jag någonsin önskat mig. Min kära mor och Mats köpte mig underbartbra kastruller med en miljon (ungefär) års garanti. Sjukt länge jag behövt bra kastruller. För att inte tala om en bra stekpanna. Min blev lämnas i ett förråd i Ludvika efter min mindre smickrande period.
image77image78
Lillebror och lillasyster slog också som vanligt huvudet på spiken med den återkommande burken hjortronsylt från systeryster och en galet snygg glassbägare av min bror. Planen är nu att värma hjortronsylten i en av de nya kastrullerna och ha till glass i bägaren samtidigt som jag läser någon av Herr Thåströms underbara texter.
image79

Snart bär det då av mot Huggnora för julfirande och mys. Jag och Johan ska försöka få med oss Märtas gigantiska bilbana på ett fullsatt tåg. I och för sig har vi en tåbbiljett över så vi planerar att ställa julklapparna på den platsen, men misstänker att det inte kommer vara så uppskattat av de andra passagerarna. Och vi vill j inte förstöra julstämningen. Ja, vi får se hur det blir. Nu ska jag bara ladda mobilen med ny musik och sen ska datorn ner i väskan.

God Jul på er!



Crazy Eyes och Kattzilla

Visa dagar vill jag vara husdjursfri, andra dagar är de underbara.
Varför kan de inte bara alltd ha bra dagar? Och varför kan inte Astrid bara lära sig att använda lådan varje gång så vi kan ha dem i sovrummet igen. Så slipper hon gå runt och skrika av ensamhet på nätterna. Det är knapapst så att jag vill att hon ska vara ensam, men jag orkar faktiskt inte med att vakna av att mitt täcke luktar kattpiss.
Helt plösligt minns jag varför jag föredrog små djur i burar.
Men jag älskar dem ju. Förbannade odjur.

     

Jag och mina listor

Jonna är min listprinsessa, kan alltid hitta dem och sno nya hos henne. Wiiie.

Namn: Jenny Maria Fors
Smeknamn: Forsen, Jempa, Selene, Torgerd, Shrek, Latex
Civilstatus: Sambo med världens bästa Patrik
Bor: Precis i utkanten av Uppsala
Bakgrund: Jag har ingen bakgrund
Favoritbil: Alltså, det här med bilar intresserar mig inte alls. Men den får gärna gå fort, vara liten och svart
Laster: snus, alkohol och nagelbitande
Husdjur: Astrid aka Crazy Eyes och Lisa aka Kattzilla båda katter sen kanske Alexis räknas också.
Favoritfilm: Lejonkungen för alltid och alltid
Favoritbok: Liftarens Guide till Galaxen.
Dricker: Staropramen, Baileys, Cola, Saft och vatten
Äter: Helst så onyttigt det bara går
Jobbar: Som skiftledare på McDonald's Fyrislund i Uppsala
Favorit färg: Blå
Årstid: Sensommar/Höst
Favoritplats: Kan inte välja mellan Huggnora en sommardag eller Ingarö en sommardag
Senaste resan: Thailand i våras med Mene och Anna. Härligt var det.
Favoritprogram: CSI, Våra bästa år, That 70's show, Navy CIS, Stargate, Family Guy
Tatueringar: Det står Hakuna Matata på min rygg
Piercingar: Nej, fanns när jag var yngre men min kropp uppskattar dem inte
Senaste maltiden: Jag syndade och var på MAX och åt ett veggiemål. Ingen hit
Hobbys: Städa spisen, försöka få blommor att överleva, titta på film, fota
Senast du hade sex: Igår
Parfym: BodyShops vanilj och Amways Wistful Aroma
Vad onskar du dej i julklapp: Ett överkast

Vem är du, vem är jag

Min existens på internet är ifrågasatt. Jag lever inte här längre.
I alla fall inte så ofta. Mer eller mindre tveksamt om jag egentligen ens borde hålla skenet uppe av att ha en blogg. Jag  funderar ibland. Så kommer dock dessa dagar, efter lagom många öl i en vacker värld. Jobbar rumpan av mig på Råbyleden just nu men det är helt okej. Det tråkiga är bara att åka tillbaka precis när jag börjat trivas.
Kanske som Mandy sa idg "Du är så mycket lugnare är Jenny". Det är faktiskt så. Jag känner mig lugnare. Inte lika stressad och förvirrad. Kanske för att det är mer konsekvent, trots att det görs mer fel överlag.
Men på tosdag är det tillbaka till världen som det varit.
Jag ska inte förneka att det kommer bli väldigt skönt det också.
Samtdigt som sorgligt. Jag har precis börjat känns mig bekväm och hemma. Men så är det, jag är mest en nickedocka som skickas runt.

Över allt annat står just nu ett par nyinköpta förlovningsringar.

Du är (för det mesta) mitt allt. Kanske låter elakt, men hellre elak och ärlig än en tråkig värld.
Eller vad vet jag, jag är mest full.. men kärlek är det.



RSS 2.0