So.... what to do now?

Ja, ledig i två dagar, är så kort tid sen senaste ledigheten att det mest för mig förvirrad.
Blir väl som vanligt, spela till sent på natten, gå upp och esn försöka hålla mig borta från datorn så länge som möjligt. Kommer nog inte gå men jag ska göra ett försök.
Hade vart trevligt med lite pengar på kontot så kanske jag hade kunnat hitta på något.
Min fantasi är ju lika med noll så kan bara roa mig genom att spendera pengar. Heja mg, jag är så modern och ett abrn av min tid. Eller inte.

Nej, nu har jag låtit bli att logga in allt för länge.
Måste fiska vidare.

No, mr Bond, I want you to die

Människor är lustiga. Jag har en vana, varje gång ett okänt nummer ringer mig kolla jag vad det kommer ifrån.
Jag tror de flesta av oss gör det. Just idag verkar någon spännande föräljare ringt mig. Både på min hemtelefon och min mobiltelefon.
Googlar numret (0187519701 för den som är nyfiken) och får upp massa sidor om telefonfärsäljning. Och folket är helt utom sig. Hur kan de ringa? De har ju nix! Hur kan någon vara så fräck! Att de flesta jag läser om verkar vara kvinnor i 30-50 års åldern och försäljaren tydligen ringer efter att ha fått kontaktuppgifter från Ellos är det ingen som kopplar. Finns det ingen som läser vad de kryssar i för avtal? Jag garanterar er alla att  de har full rätt att ringa er. Och jag tror faktiskt inte att telefonförsäljare ringer er med nixspärr bara för att det är så himla kul. Jag är ledsen, men universum snurrar inte runt dig. SUPRISE!

MItt tips,Svara, be vänligen om att de ska suta ring aupp er. Jag lovar, de har ett register... ett alldeles eget nix. Men om du inte svarar kan de aldrig veta att du inte önskar prata med dem. Eftersom nixspärren inte gäller hos företag du är kund hos.


SKÅL!


Ze cetz

Ze cetz haz nows been mezzing with ze Leprechaun.
They willz now ze DIEZ!

*evulLeprechaunlaugh*

Söndagmorgon

Jepp, sista dagen på veckan. Den enformigaste av alla i min värld.
  • Går upp ungefär tio i tio, tio minuter innan klockan ringer
  • Städar upp lägenheten från ölrester, chipsrester (ja, det lovas varje helg att de ska städa men de få gånger jag litt på det har jag kommit hem till en ölburksstinkande lägenhet och en bunt fotbollstittande alkisar)
  • Kattlådorna, tjihu, min favorit
  • Bussen går för tidigt till jobbet vilket gör att jag får lite extra tid
  • Öppna kl12 - Stänga klockan 16. Söndagar är lugna långtråkiga dagar. Jag hatar att vara själv.
  • Åka hem, vara lagom bitter på allt och alla.
  • Laga mat
  • Spela
  • Sova
Mitt liv är så spännande.
Idag ska vi dock handla. Äntligen händer det något i mitt liv! Eller inte. Vad vet jag.
Ska bli spännande och se hur jag ska lyckas jobba imorgon. Fortfarande inget schema i mailen. Gör det lite svårt. Men det löser sig väl. I värsta fall får jag åka dit på morgonen och hoppas att det är jag som ska jobba. Party.

Nej, jag är inte bitter....

Man kanske borde ta upp rökningen igen?

Såhär i dålig ekonomiska tider så funderar jag på att ta upp rökningen igen.
Jag vet att det låter lite konstigt men jag har räknat på det. Just nu snusar jag i stort sett en dosa om dagen, det är ungefär 15 kornor som skiljer en snusdoda från ett paket cigg. Inte så mycket. Dessutom har inte snuset den fina effekten av att jag tappar all hungerskänsla som cigaretterna brukar ge. Det betyder alltså att om jag slutar snusa, börjar röka kommer jag inte behöva äta. Och där handlar det om stora pengar att spara in.
Jag tror det är en plan. Dock finner jag ju cigaretter i allmänhet rätt motbjudande nu förtiden. Så frågan är om det skulle funka. Det kan göra det. Måste bara träna.

Eller... så ser jag till att aldrig vara ledig så behöver jag inte utsätta mig för det här igen.
Men jag vet inte om jag gillar den planen heller.


<3

Så var det över, och jag hävdar fortfarande att jag inte är en konsert människa. I alla fall inte i nyktert tillstånd. Det finns för mycket folk att irritera sig på, men när de väl står där på scenen är det svårt att tänka på något annat. För mig händer det inte ofta att jag hittar en grupp/artist som jag gillar varenda låt de gjort, det har väl.. i stort sett aldrig hänt förut. Trots min eviga kärlek till Thåström har han gjort låtar som nte fallar mig i smaken, för att inte tala om hans lilla projekt PLP. Rysningar av obehag. Winnerbäck gillar jag nästan allt, nästan. Det finns några undantag som bekräftar regeln.
Men eftersom dessa tillsammans med perioder av endast trallpunk eller Håkan Hellström är det jag vänt mig till tidigare är upptäckte av Volbeat ännu mer fantastisk än vad jag först trodde.
Inte en enda låt behöver jag hoppas över. Inte en enda som inte får mitt hjärta att slå lite extra fort över att höra Michael Poulsen fantastiska röstgenom mikrofonen.
Jag är helt enkelt i sjunde himlen just nu och tänkte så förbli ett tag.
Trots att konserten var i ewn svettig gympahall på Fryshuset där de endast serverade fotbollsarena öl...

Kanske dags att tänka om festivaler? Kanske kunde vara värt det... kanske.


Sista dagen

Ja, idag är sista dagen för mitt 21 dagars maraton. Imorgon och på fredag är jag ledig, detta gör mig till en mycket lycklig människa. Nog för att jag inser att jag natagligen kommer spendera all mtid framför datorn i vilket fall eftersom mitt beroende just nu är obehagligt starkt. Men det går väl över med tiden.
Inatt hade jag tråkigt så jag roade mig med att flyga runt i den kalla världsdelen iförd endast underkläder, slöngkappan (det är en slängkappa vad ni än säger) och min fina hammare. Det var magiskt.

Intressanta kunder på jobbe tigår också. Två grabbar som jag till slut nästan tyckte synd om.
De kom in, visade lite spel de ville byta in. Jag berätta vad de skulle få för dem och förklarade att de måste vara 16 om de ville byt ain dem och 18 för att få ut kontanter. Inga konstigheter. De går runt i affären i typ... 1 timme. en går de igen. Efter ett tag komemr de tillbaka, visar spelen igen eftersom de glömt värdet, går runt ca 30 minuter till sen ska dfe ha spelet de först pratade om. Javisst... är nån av er 16? Ja, vad bra, har du leg? Nähä.....
Går igenom hela preceduren om att de måste ha leg, och nej de kan inte bara ringa sina föräldrar.. föräldrarna måste komma ner. Ja, allt frid och fröjd. Efter ett tag kommer de tillbaka med en ny kompis som tydligen ska vara 16 och ska byta in spelet. Okeli... har du leg? Nej....
Vid det här laget hade både jag och min butiksdekoration rätt kul. Det är bra, sånt som får dagen att flyta på lite fortare.

Well, ikväll blir det spelande igen. Föga förvånande.
Imorgon blir det dock musik.. Volbeat på Arenan(?) i Stockholm. Bästa födelsedagspresenten någonsin ska utnyttjas. <3



I got lovely boooobies

Möblera sig lite

Jag och Alexis var effektiva och möblera om vardagsrummet förra veckan.
Är riktigt nöjd faktiskt, så nöjd att jag inte hatar lägenheten just nu. Även om det inte kan överväga att jag hör mina grannars varje steg och att inget element i hela lägenheten funkar så överlever jag i alla fall.

       

RSS 2.0