Guld!

Känslan av obeskrivlig lycka. Dagen är fin, solen lyser, det är kallt som bara den. Matchen framför en innehåller en miljon missade chanser som får hjärtat att brista varje gång. På skärmen visas bilder från de andra matcherna, hoppet tänds, det släcks igen. Sen, helt plötsligt, är det bra där. Det är vänt, det är klart. Det räcker med oavgjort. Det är klart.
Aldrig har så många Djurgårdare jublat över ett Hammarbymål.
Känslan var härlig, Gamla Ullevi var blårandigt. ÖISklacken var fantastiska, sittplats var fantastiska. Allt var fantastiskt.
Ett ord jag den närmsta veckan kommer missbruka, oavbrutet. På söndag är det guldfirande.
Det kommer bli FANTASTISKT!

----- Den oglada biten ----
En sak är inte fantastiskt. Djurgårdarna blir anklagade för tårgasen som polisen slängde på oss. Medierna älskar i och för sig hetsjakt på fotbollssupporters, så det är föga förvånande. Till stor del håller jag med, vandalism är totalt onödigt. Att rusa in på planen är ingen fara, att däremot ha sönder allt som kommer i ens väg är totalt meningslöst. Lycka ska alla få visa, synd att det finns de som måste förstöra.
Men att tårgasen skulle komma från våra egna mot våra egna, det är så befängt att till och med Simon Bank borde inse det...
----- Slut -----


Nu väntar en vecka av njutning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0