Morgonkaffe med morgoncigg...

Jag funderar mycket på hur jag ska överleva mitt jobb med mina nuvarande rökvanor. Det går åt ett paket om dagen, vilket egentligen inte är så mycket. Men med tanke på att jag i början av sommaren precis innan jag återvände till Uppsala rökte upp ett paket på ungefär en vecka så kännsdet rätt mycket. När jag dessutom lägger till att jag absolut inte har några pengar någonsin så är ett paket på tok för mycket.

Men oron ligger väl mest i om jag kommer bli knäpp av att inte kunna röka när jag vill, samtidigt kanske det ärett lysande tillfälle att skära ner på rökningen igen? Jag vet inte, det visar sig. I värsta fall får jag väl gå tillbaka till snusandet, det var ett tag sen jag hade en snusdosa i min ägo nu. Jag misstänker dock att Walter inte är så på varken extra många rökpauser eller att jag ränner runt med en stor snusbula på kontoret. Det verkar inte vara ett sånt ställe.

Appropå det så vet jag inte riktigt hur det ska gå nu när Alfa-kassan sett till att jag får vänta ytterligare några veckor, jag måste ju köpa kläder att jobba i. Dresscode ger alltid jeansmänniskor som bara äger gympaskor och konstiga små t-shirtar med tryck ett problem. Men det löser sig, allt fixar sig alltid. Det är ju min livsfilosofi.

 

Idag har jag dessutom sjunkit ner i djupa tankar om allas vår kära tv-serie Beverly Hills. Har med min kära nyfunna studentvän från Lund hamnat i en diskussion om "Bevvan" på Lunarstorm (ja, jag vet att mitt liv är fattigt). Tror vi kom in i den genom att diskutera Kellys otroligt vita foundation som på alla andra skulle få dem att se ut som de vara döda men som Kelly bär upp med elegans.

Nu ska man tänka på att Beverly Hills BARA var bra under tiden de faktiskt gick i high school. Äh, jag vet inte, jag ska inte filosofera mer om det här. Jag känner nog att det kan bli ett långt utlägg som nog någon gång när jag är klar med mina tankar om denna fantastiska serie. Men vistt borde de verkligen lagt ner den när alla hade legat med alla? Varför behövs karaktären Donna över huvudtaget, hon varken missbrukar eller är en slampa, är det bara för att väga upp de andra? Och varför finns det inte sådana där kompisgäng i verkliga livet eller gör det det bara att jag aldrig fått tillhöra dem? Vilket också får mig att spinna vidare till älskade serien Vänner, finns det sådana gäng? Varför kan de inte bjuda in mig så jag också får tillhöra de där som är snygga och vitsiga jämt?

 

Var är min sambo? Jag vill att hon ska komma hem och kramas med mig nu, möjligtvis är det också mycket för att mina cigaretter nsätan är slut och jag är rätt säker på att hon är ett nästan oöppnat paket i sin väska. Men jag håller mig till den fösta anledningen...

Dagens lyckligaste punkt var i alla fall när jag upptäckte att Samsons blogg lever igen. Hans blogg är nog min favorit i hela världen, speciellt listorna. Det ärs ådana här uttalanden som får mig att oroa mig för mig själv, om mitt liv görs ljusare endast av vad andra personer skriver och tänker, är jag då en rätt meninslös individ? Vad tillför jag världen? Äh, det här kommer bli en lång dag.

 

Dagens låtar;

 Akon - Mr Lonely

Lars Winnerbäck - Fröken Svår

Lars Winnerbäck - Av ingens frö

Foo Fighters - DOA

 

 

"Natten har sin sång om vilsenhet en trappa ner
Där blinkar lamporna till komp av en maskin
Ett trött och vilset barn av trasig värld är allt jag ser
när du felfritt stampar takt till hysterin

Du blommar upp av ingens frö
i värme varm som slask och snö
Du torkar tår av ingens tröst
och lyssnar tyst till ingens röst

Du har rock'n'roll i dina bröst
Du har blues i dina lår
Du har visor i ditt hår
och poesi i dina sår"


Kommentarer
Postat av: Lisa

Här är jag! Kommer väl hem om.. hrm.. ett tag. Ska piggna till och gå på stan först..

2005-07-30 @ 12:26:36
URL: http://liisa.blogg.se
Postat av: Milla

jag kommenterar din blogg igen. jag tror jag kanske är sjukt intresserad av ditt liv.

2005-07-30 @ 13:24:21
Postat av: Samson

Yeah! Jag är en lycklig punbkt i någons liv =)

Jaja, nu sitter jag här i din lägenhet och ajpoddar, igen. har hittat filmer på datorn som jag helt oförstulet tänker stjäla.

Jaja, hursomhelst, det jag skulle skriva var:
Det är absolut inget negativt att den lyckligaste biten av dagen var när du såg att min blogg funkade igen. Det är inget fel. Alls.

Bara bra.

Och kanske lite kalas.

PUSS!

Oh, btw: Tack för soffkracherna - det har varit peachy! Vi syns när jag har lov igen.

2005-08-02 @ 10:32:54
URL: http://samson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0