Ölens drottning

Efter den totala misär som rådde i min kropp i onsdags tänkte jag att jag nog ändå inte borde vilja dricka något förrän idag. Idag var det ju planerat, idag är den stora dagen. Idag är dagen när jag får träffa många av de som betyder mest här i livet. Idag ska helt enkelt bli ett fylleslag med stunder av vänskap.

Helst ska ingen av oss slåss elelr ens skrika något på varandra. Det borde gå, det är de bästa som ska med. Om ingen nu sviker, det har vart känt för att hända ofta. Men i så fall får jag ta igen det en annan dag. Blir ju ändå några dagar där uppe nu.

I alla fall, anledningen till den inledande meningen är att jag ändå krälade mig ut i går kväll, köote ett sexpack folköl och satte mig i en park. är jag sakta men säkert påväg att förvandlas till tff folkölsdrickande trallpunkare igen? Jag vet inte, risken känns lite överhängande. Jag skulle absolut inte gå ut igår och oavsett vad skulle jag verkligen inte dricka någon öl. Det slutade illa. Jag är ett kasso. Men eftersom idag är tom på både baksmälla och ångest accepterar jag det ändå som ett övekromligt nederlag och fortsätter min dag med att duscha.

 

Först ett erkännande, jag måste komma ut ur garderoben...

Jag älskar Ashlee, hon är min nya idol. Jag lyssnar på hennes skiva hela dagarna. Jag saknar att ha MTV så jag inte kan följa programmet. Nu vet ni, nu kan ni döma mig rättvist.

 

 

Dagens låt; Ashlee Simpson - Pieces of Me


Kommentarer
Postat av: Jonpa

nej, precis. det menar jag också.

ja, jag måste köpa en sån där vattenpipa innan jag flyttar hem. man m¨åste ha en sån för att kunna slappna av ordentligt :D

2005-08-12 @ 18:21:45
URL: http://www.masens.blogg.se
Postat av: Jonpa

jo, det var underbart att sitta där en stund och bara koppla bort allt. faktiskt så slapp jag träningsvärken idag :)


jaa, det är nåt överjordiskt med dom där vattenpiporna tamejtusan :P

2005-08-13 @ 20:29:26
URL: http://www.masens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0