En nygammal klassiker

Imorgon är det den 11/11 vilket betyder att Mene fyller år. Eftersom jag är usel på att komma ihåg sånt på dagen när det verkligen gäller så vill jag notera här att jag faktiskt hade lite koll. Ifall det skulle bli ifrågasatt någon gång.
Så Grattis...


Snyggare än så här blir det inte...

Solen skiner och snart slipper vi Bush

Ja, det är som världen vaknat i ett nytt ljus.
Ärligt, vme osm helst hade vart bättre än Bush, och som vanligt i det amerikanska valet tilltalar egentligen ingen av kandidaterna mig. Men jag är glad att Obama vann, om inte politiskt, så för att det är något nytt. Det visar att det där stora landet i väst kanske inte är så illa som vi tror.
Dock är det lite intressant hur vinklat den informationen vi får här är. Hur många gånger har vi fått läsa om de sidor av Obamas politik som vi kanske inte alls skulle uppskatta? Nej, det har vart noggrant med att skriva om de sidor som tilltalat oss, svenskar och europeer. Inget fel med det. Aboslut inte.
Även om jag inte tycker så illa om McCain är jag livrädd för Sarah Palin som i mina ögon representerar allt det läskigaste i amerikans politik. Extrem höger, extrem kristen och besatt av att utnyttja jordens resurser efter egen vinning istället för något hållbart. En människa som skulle förvägra sin dotter abort efter en våldtäkt (ja, hon har sagt det) är inte en speciellt bra människa i mina ögon.

Det andra jag finner intressant, och det kan ju mest vara för att jag är höger, är hur vänstern i Sverige är så glada över att Obama vinner. Hur alla jag känner som har vänstersympatier jublar. Obama och hans demokrater är ju knappt i närheten av de svenska riksdagspartier som ligger till höger. De är långt mycket mer åt höger. Republikanaerna är ju dock än mer åt höger så klart. Men ändå. Intressant

(OBS! Ovanstående åsikter är bloggens och speglar inte på några sätt författarens åsikter) .... (eller?)


On a nother note...
Imorgon kommer Shonna. Så fantastiskt. Ska dagen till ära försöka dammsuga bort all kattsand som sitter fast i vardagsrumsmattan. Lovar dock inget överväldigande resultat eftersom det granterat är tillbaka igen imorgon.
Zita tror att kattlådor är till för att leka i.

Nu ska jag ut och promenera, till IKEA, slösa pengar jag inte har.
Ensam.
Varför är inte resten av världen ledig på onsdagar?

RSS 2.0